Cantina Mexicana

Cantina Mexicana se nahaja v Knafeljevem prehodu, torej v samem centru Ljubljane.

Ambient vzunaj me ne prepriča, sploh pa ne kombinacija železnih stolov, železnih zarjavelih vaz ter železnih nepobarvanih strešnikov proti soncu/dežju. Tle bi lahko uporabili več domišljije ter naredili kaj v bolj modernem ali mehiškem stilu.Pozitivno je, da imajo stoli dobre “blazinice”, kar je udobno, vendar je vse skupaj preveč natlačeno skupaj ter sam sem se komaj normalno vsedel, vse je že mejilo na umetnost, kako spravit noge pod mizo. Mize bi tud lahko dal druge/ zamenjali.

Dobro je, da je vse prostorno ter notranji ambient pa je na nivoju ter v mehiškem stilu. Vrtijo mehiško ter latinoameriško glasbo kot se spodobi za mehiško restavracijo.

Sama postrežba je malo boljša od Joe Penas, ampak ne veliko. Natakarji so hitri, vendar nimajo prave uniforme ter odnos tud ni tapravi. Vse skupaj je neko povprečje, Za nekatere je plus, da je več stvari samopostrežnih, je pa tud minus, kr natakar samo prinese glavno jed, pijačo ter poračuna. Nič posebnega.

Hrana sama je vredu. Na izbiro je več juh, in sicer si sam napolniš krožnik ter si ga prineseš. Juha je bila dobra, okusna, dovolj obilna.  Za glavno jed sem dobil ogromozansko tortiljo, ki je tudi vizualno zgledala odlično. Porcija je bila solidna, hrana pa zelo dobra. Njihov meni je dokaj širok, vendar malo neroden z temi imeni. Za punce je vredu, kr imajo na izbiro za glavno jed ogromozanske salate.

Solato ter tudi sladico si izbereš sam. Solatni bar je vredu, porcija je dobra ter tudi sama sladica je bila okusna. Možnost izbire sladice je dobra stvar, čeprav malo najeda, da je vse malo podobno menzi, kjer si vse razen glavne jedi prineseš sam.

Cena bona je 4,37 eurov ter je absolutno previsoka, glede na to, da je stvar večina samopostrežna.

Mene osebno je  Cantina bolj prepričala kot Joe Penas, vendar dosti manj kot Imperio Mexicana v Btcju. Povdaril bi, da je Cantina zmaga v kvaliteti, vendar drugje pa pogrne. Razlika v sami kvaliteti je pa zanemarljiva ter je Imperio zelo blizu.

Ambient: 3,9/5

Postrežba: 3,4/5

Hrana: 4,6/5

Cena: 3,7/5

Končna ocena z mnenjem avtorja: 4/5.

Ocenjevana restavracija: Cantina Mexicano, Wolfova ulica 4,  1000 Ljubljana

Trenutna cena študenskega bona: 4,37 eura

Advertisements

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s