Joe Peña’s

Joe Peña’s je ena bolj znanih mehiških restavracij v Ljubljani. Lokacija sama je izjemna, streljal od centra, probleme lahko imajo tisti, ki bi z Ljubljano prišli z avtomobilom, saj je center Ljubljane problematičen za parkiranje.

Ambient je zelo dober, v poletnih mesecih je užitek jesti vzunaj, še vedno pa lahko ješ znotraj. Notranjost je prava mehiška, kar še dodatno ojača vojn po mehiški hrani. Tle nimam nobenih pripomb, vedno bi še lahko bilo bolje, vendar glede čistoče ter oblikovanja ni kaj za dodati, saj je vse kot je treba.

Postrežba je katastrofalna, sam sem naletel na natakarja, ki se niti osnovno ni trudil bit prijazen, totalno neprofesinalen, čakal sem, čeprav so bili 4 natakarji ter še ni bilo veliko obiskovalcev. Natakar se je zapletal v en klepet, namesto da bi mi prinesel račun, in ko ga je, si je kr prilastil 50 centov (mislil sm, da je bon 4,37), zato sem dal na mizo 4,5 eura. Mislim, tko pa ne gre. Skratka skrajno neprofesionalno ter zanič. Edina pozitvna stvar so uniforme pa še to ne odtehta zanič odnosa – me ne vidijo več. Tudi če je bil bon 4,37 je denar kj vzel, take slabe postrežbe še nism doživel nikjer.

Hrana je odlična, dobra porcija slastne mehiške juhe, predjet čipsa, ki se namoči v omako, sledi odlična glavna jed z solidno solato. Glavna jed bi lahko bila malo večja, ampak vseeno je ok. sladica je bila kornet, kar je minus. Jz nism prišel v mehiško restavracijo po kornet, ampak kako sladico v mehiškem stilu. Plus so krožniki, ki so v mehiškem stilu.

Glede cene se razhajam, saj je uradna cena na straneh 4,37 eura, kar je veliko za študenski bon ter preveč, za to kar dobim. Na računu je pa pisalo 3, 97 eura. Skratka tle je blo malo zmede, ampak se ne bom s tem ukvarjal.

Skratka odlična restavracija z poden natakarjem/ji? ter totalno zanič postrežbo.

Ambient: 4,6/5

Postrežba: 1,9/5

Hrana: 4,4/5

Cena: 3,5/5

Končna ocena z mnenjem avtorja: 3,6/5

Ocenjevana restavracija: Joe Peña’s Cantina, Cankarjeva 6, 1000 Ljubljana

Trenutna cena študenskega bona: 4,37 eura

Advertisements

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s