Bangkok street (Citypark)

To je to. Ob vstopu sem bil presenečen nad prekrasnim ambientom, tle je vse tako kot mora bit. Strop, mize, stene, okrašeno je kul, pod je prav izjemen, glasba tajska, vse je kul.  Majhnost ter steklena zunanja stena jim je oproščena.

Postežba je nadopovprečna, natakar se je res potrudil ter bil spoštljiv, prijazen, hiter, skoraj top, malo sem čakal. Tajka govori lepo slovensko.

Najboljši del je pa hrana. V ceno študenskega bona je vključena juha/ predjed, glavna jed, solata, sladica.

Izbiraš lahko med 4 juhami, potem ti pa Tajka  na sveže pripravi juho. Pozitivno presenečenje in kaka juha je to, da “dol padeš”. Ogromna skleda, polno neke raznovrstne zelenjave v njej, začimbe, prav vidi se, da je vse sveže pripravljeno, diši, pravi gurmanski užitek.

Izbira glavnih jedi je velika, ob njih so slike, mogoče je tekst na jedilnem listu malo premajhen. Dobil sem veliko porcijo, bilo je zelo dobro, sveže, skratka odlično.

Solato si vsak izbere iz samopostrežnega solatnega bara, izbira je dobra, omake so kul. Sam sem izbral paprike na njihov način z eno res kul omako.

Pozitivno presenečenje za konec je pa seveda izbira sladice, ki si jo tudi samopostrežno izbereš ter jih je več na voljo,  hkrati pa lahko eksotično sladico preliješ z kakšno slastno kokosovo omako, po kateri se ti še cel večer cedijo sline.

Cena je smešna za takšno ponudbo, pričakoval sem najmanj 4 evre, v realnosti me je pa prišlo pičlih 3,27 evra za ogromen svež, slastnem, tajski obrok.

Zame je ta restavacija preprosto odlična na vseh nivojih, mogoče najboljša na bone v Ljubljani ter se lahko postavi v bok gostišču Mrak. Primerna je posebej za pare pa tud za prijatelje, da se lepo, počasi uživa v hrani.

Ambient: 4,8/5

Postrežba: 4.6/5

Hrana: 4,8

Cena:  4,9/5

Končna ocena z mnenjem avtorja: 4,8/5

Ocenjevana restavracija: Tajska restavracija Bangkok street, Šmartinska 152B (Citypark), 1000 Ljubljana

Trenutna cena študenskega bona: 3,27 eura

Advertisements

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s