La Storia (Gosposvetska)

Ambient mi je všeč, glede na to, da ponujajo italijansko hrano je primeren, in sicer je kombinacija belo pobarvanega lesa ter bele podlage z veliko slikami. Glasba je tudi všečna italijanska, kar se za italijansko restavracijo spodobi. Ne glede, da je ambient čudovit, malenkosti pokvarijo najboljšo oceno, zame je to malomarnost. Stena je belo pobarvana, vendar ni bila dovolj “zglajena” ter je površno pobarvana, pod kuhinjskimi vrati je umazano, temno, del solatnega bara je še najbrž v tisti stari barvi, ko je imel restavracijo še prejšnji lastnik, li zgleda umazano, to bi bilo potrebn osvežit. Preprosto to so majhne malenkosti, ki zahtevajo malo dela, dodajo pa tisto perfekcijo ter profesionalnost.

Natakar je soliden, ni mi bilo potrebno čakat, oblečen je bil primerno, razen čevljev, minus je, da ni deloval dovolj pristno, bil je zdolgočasen ter njegovo znanje slovenščine je na trenutke pomanjkljivo.

Ob nadaljnih obiskih je stregel drug natakar, ki je bil malo kvalitetnejši, čeprav sem moral na trenutke spet preveč čakat.

Izbira hrane je dobra, vendar ni pic, če se ne motim. Juha je dovolj velika, glavna jed je bila sicer malo majhna, vendar lazanja je bila zelo dobra. Solatni bar je velik ter lepo opremljen, kar je prednost, sladica pa je bila pravih mer ter dobra.

Sama cena je malo prevelika, okol 3,20 bi bilo odlično.

Povdaril bi lokacijo, ki je zelo vredu za študente, blizu je center ter knjižnjica ter avtobusna postaja.

Skratka kvalitetna italijanska restavracija z dobro hrano, kjer pa manjka tisto nekaj več, da bi imel res dober občutek po obisku. Malenkosti pokvarijo boljšo oceno.

Ambient: 3.9/5

Postrežba: 3,4/5

Hrana: 4,2/5

Cena: 4/5

Končna ocena z mnenjem avtorja: 4/5

Ocenjevana restavracija: La Storia, Gosposvetska 2, 1000 Ljubljana

Trenutna cena študenskega bona: 3,67 eura

Advertisements

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s