Zhong hua

Sama restavracija je dokaj majhna, vendar je prijetno opremljena. Ambient je zelo lep, vendar osebno mi deluje preveč “načičkano”. Sobe so manjše, kar mi je všeč, stvari so lepe, čisto, moderno, umirjeno.

Postrežba sama je dobra, vendar ne vrhunska, nekaj malega je manjkalo, vendar sem vseeno zadovoljen. Ob obisku čez vikend me je stregel mlad natakar, ki je bil “zgubljen”, povprečen.

Sama hrana je zelo okusna ter izbira je velika. Na bon imaš veliko kombinacij kosil ter tudi sam si lahko sestaviš kosilo. V to kosilo spada juha ali predjed, glavna jed, solata ter sladica. Skratka dovolj, da se lahko naješ ter eksperimentiraš za ugodno ceno. Sam moram pohvalit juho, ki je bil zelo kvalitetna ter edinstveno sladico. Ponekod so samopostrežne juhe, ki so enolične, vendar tukaj ni tako.

Najbolj me je pa presenetila cena, ki je res ugodna za takšno kosilo v takšnih pogojih ter s celotno postrežbo. Bon pride samo “pičlih” 2,50 eura, kar je primerljivo z menzo, le da je tukaj izbira ter kvaliteta veliko večja.

To restavraciji lahko obišče vsak, vendar bi pa vseeno priporočal obisk v paru, mislim, da je idealna izbira, v kolikor gre par na kosilo ter išče miren prostor za sproščen pogovor brez veliko ljudi.

Ambient: 4,5/5

Postrežba: 4,2/5

Hrana: 4,5/5

Cena: 4.8/5

Končna ocena z mnenjem avtorja: 4,5/5

Ocenjevana restavracija: Zhuong hua, Trubarjeva cesta 50

Trenutna cena študenskega bona: 2,50 eura

Advertisements

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s