Gostilna pri Mraku

Izjemno! Ambient je čudovit, všeč mi je srednja velikost sob ter njihova opremljenost. Na zidu so čudovite slike (slikarska razstava), pod ter del miz je funkcionalen, povdaril bi en del zidu, ki  je prav fantastičen, zelo lep ambient, poleti je najbrž še lepše, saj je na voljo letni vrt.

Natakarice so starejše, vendar prijazne, postrežba je izjemno hitra, mogoče koga moti, da ti nekatere jedi prinesejo “malo prehitro”, vendar po drugi strani ni potrebno čakati ter je to tud dobro. Posebej starost, obleka natakaric ter ambient dajo neko kombinacijo, ki daje vtis pristne domače slovenske tradicionalne restavracije.

Hrana je zelo dobra tradicionalna, poleg  juh na izbiro so vsak dan 4 različni meniji, porcije so dovolj velike. Dobil sem tudi odlično predjed ter 3 kose raznovrstnega kruha.  Zmotilo me je edino, da je tiste glavne jedi, ki sem si jo želel zmanjkalo, na to morajo bit bolj pozorni. Solatni bar je samopostrežen ter je na dobrem nivoju, hkrati sem na koncu dobil sočen jabolčni štrudel za sladico. Čudovito.

Cena bona je 3,87 eura, kar je kar visoka številka, vendar je pa tudi kvaliteta samega gostišča ter hrane, njena količina dovolj velika ter tega ne štejem v velik minus.

Restavracija me je navdušila, tako da mene bodo definitivno še videli. Dobra hrana, izjemen ambient z slikarsko razstavo, kvalitetna postrežba, primerne cene, vse to govori samo zase.

Ambient: 4,9/5

Postrežba: 4,7/5

Hrana: 4,5/5

Cena: 4.0/5

Končna ocena z mnenjem avtorja: 4,6/5

Ocenjevana restavracija: Gostilna pri Mraku, Rimska cesta 4, 1000 Ljubljana

Trenutna cena študenskega bona: 3,87 eura,

Cena kosila brez subvencije: 7,2 eura

Update 30.1.2013:

V tej restavraciji imam zaenkrat samo zelo pozitivne izkušnje, predjed me vedno znova preseneti, musaka je fantastična, natakarji pa izjemno prijazni ter vidi se, da se potrudijo, da se gost res dobro počuti.To ni restavracija, pri kateri se hitro naješ ter pol “letiš” naprej. To bi bil zločin do hrane ter sebe.
V tej restavraciji ni glasbe, in prav je tako, je samo prijeten ambijent, odlična hrana, vrhunska postrežba, je se počasi, z užitkom, da se res lepo naješ v miru ter sprostiš. Najbolj pa spoštujem to, da se po tem kosilu res počutim odlično še dolgo časa kasneje, ne glede na to, kak dan je bil prej, iz restavracije pridem sit, zadovoljen in takšno restavracijo bi si morali tudi ostali vzeti za zgled.

Winner: Najboljša restavracija na študenski bon v Ljubljani!

Advertisements

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s